Evenimentele lunii noiembrie

Luna noiembrie începe cu o zi declarată sărbătoare națională, prilej bun pentru odihnă după petrecerea de Halloween.

În seară zilei de 1 noiembrie, LSRS vă invită la cinematograful Artis pentru a viziona filmul “Inferno”.

Dacă nu ați petrecut suficient de Halloween, MuseumsQuartier vă oferă posibilitatea de a sărbători venirea iernii alături de prieteni, în data de 3 noiembrie în cadrul evenimentului MQ Winter-Eröffnung mit Mavi Phoenix und Erwin & Edwin live. Intrarea este liberă!

Pentru cei pasionați de muzică simfonică și de musicaluri, ÖH WU organizează două concerte de muzică simfonică și o seară de musicaluri. Astfel în data de 3 noiembrie sunteți așteptați la Konzerthaus, în 6 noiembrie sunteți invitați la Ronacher, iar în 12 noiembrie iubitorii de muzică clasică pot lua parte la evenimentul organizat la Musikverein.

Dacă vreți să descoperiți mai îndeaproape Viena, dincolo de clasicele rute turistice pe care le-am urmat cu toții, în 5 noiembrie puteți să participați la un tur al Vienei condus de un om al străzii și organizat în cadrul evenimentului Shades Tours: Homelessness în Vienna. Aceast tur este o ocazie bună de a descoperi părțile mai puțin cunoscute ale Vienei dar și de a asigura o parte din sursa de venit a unui om al străzii.

Pentru petrecăreți se anunță o luna plină de surprize! În data de 5 noiembrie sunteți așteptați la Rathaus pentru a lua parte la ParadiseCity 2016.

În 8 noiembrie, Kunsthistorisches Museum vă propune o combinație inedită între artă și clubbing, în cadrul evenimentului Kunstschatzi-Cocktailbar & DJ-LineUp în der Kuppelhalle.

Pentru cei care preferă baletul în detrimentul clubbing-ului, tot în data de 8 noiembrie, la Wiener Stadhalle va performa  The Great Gatsby Ballet.

Pasionații de shopping sunt și ei răsfățați! În 10 noiembrie, Parndorf va invită la evenimentul Late night shopping și promite reduceri substanțiale. Iar în data de 12 noiembrie sunteți așteptați la Großer Vintage Flohmarkt.

În 10 noiembrie LSRS organizează cea de-a șasea ediție a proiectului Meet the Experts. De această dată evenimentul este dedicat specialiștilor din domeniul diplomației și al energiei nucleare. (Meet the Experts | Diplomats and Atomic Energy Specialists).

Tot în  data de 10 noiembrie, la Instituto Cervantes Viena va avea loc vernisajul expoziției  Gemalte Musik. Das Werk von Enrique Ochoa.

Pe data de 15 noiembrie, talentata pianistă româncă Adela Liculescu vă invită la un concert de pian la Salvatorsaal. (Klavierabend Adela Liculescu)

Iubitorii de concerte acustice sunt așteptați în data de 19 noiembrie la Black Lounge, unde formația Milos va performa melodii ale artiștilor precum Sting, Coldplay, The Doors, John Lennon sau Bob Marley.

Pentru pasionații de artă contemporană,  MuseumQuartier organizează, în data de 20 noiembrie,  vernisajul expoziției “What is left?“.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *