Echipa LSRS s-a reîntregit!

Echipa LSRS Austria s-a reîntregit! Vă invităm să îi cunoașteți pe noii noștri voluntari, care s-au alăturat echipei în acest semestru.

David are 19 ani, este din Zalău și studiază Științe Politice la Universitatea din Viena. El s-a remarcat încă de la primul eveniment pe care l-am organizat în acest an universitar, și anume Lange Nacht der Museen. De ce s-a alăturat echipei noastre? David își dorește să dezvolte comunitatea din care face parte și să ajute studenții români să se acomodeze cu noua lor viață în Austria.

Irina este din București, are 21 de ani și urmează un master în Translation-Dialogdolmetscher (Gerichtsdolmetscher) la Uni Wien. Vorbitoare a cinci limbi, ea își dorește să își folosească atuurile dobândite de-a lungul timpului pentru a contribui la proiectele organizației noastre. Irina dorește mai ales să ajute noii studenți să treacă cu bine de dificultățile din primul semestru, pe care și ea le-a întâlnit cândva.

Alina este din Brașov, are 19 și studiaza la Universitatea din Viena, alegând să se specializeze pe Științe Politice. Printre pasiunile ei se număra desenul, călătoritul și dezbaterile academice. Deja implicată în numeroase voluntariate de-a lungul anilor de liceu, inclusiv în cadrul unor organizații de prestigiu precum Crucea Roșie, ea și-a dorit să continue pe acest drum și să își folosească experiența de voluntar în folosul studenților români din Austria.

Paul studiază Drept la Uni Wien, este din Sibiu și are 20 de ani. Fost Vicepreședinte al Consiliului Elevilor din cadrul liceului în care a studiat și pasionat de scris și de citit, Paul e dornic să își folosească experiența pentru dezvoltarea proiectelor LSRS Austria și, mai ales, să învețe lucruri noi.

Irinel are 22 de ani, studiază Arhitectură la TU Wien și este originar din Târgu-Ocna. El și-a dovedit deja calitățile în cadrul echipei noastre, fiind de un real ajutor încă din primele zile, în special pe partea de design și de comunicare. Irinel este pasionat de filme, de citit și de scris, fiind membru al comunității QPoem.

Carla este studentă la WU, specializarea Betriebswissenschaften, are 18 ani și este născută în Austria. Ea are deja o experiență profesională vastă prin practicile și internshipurile la care a luat parte și dorește să aplice lucrurile pe care le-a învățat și în cadrul LSRS Austria. Este pasionată de călătorii, de artă și de muzică, în special de chitară și pian.

Sonia are 20 de ani, este studentă la Uni Wien, Fakultät für Sozialwissenschaften/ Politikwissenschaft și vine din Timișoara. Ea și-a dorit să facă parte dintr-un colectiv al studenților români de peste hotare și să contribuie la îmbunătățirea imaginii României în lume, în special în centrele universitare. Sonia este pasionată de călătorii, de citit și de jogging.

Letiția este din București, are 25 de ani și urmează un masterat în Administrarea Afacerilor la Uni Wien. Ea vorbește patru limbi străine, printre care și japoneza, a făcut cursuri de vioară, pian și teatru, și dorește să contribuie la dezvoltarea filialei austriece a LSRS prin ideile sale.

Iulia este din București și studiază Wirtschafts- und Sozialwissenschaften la WU Wien. Precum alți voluntari din LSRS Austria, ea are deja o experiență profesională vastă și valoroasă prin internshipurile și voluntariatele la care deja a luat parte. S-a alăturat LSRS tocmai pentru a se simți mai aproape de casă și pentru a crea o conexiune între studenții români din Austria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *