Meet the Managers

meet the managers 2

LSRS Austria organizează un nou eveniment! Studiezi management, ești pasionat de subiect sau pur și simplu vrei să îți dezvolți cunoștințele și în alte domenii? Atunci noi îți prezentăm „Meet the Managers”!

Evenimentul este al şaselea seminar din seria rundelor de discuții cu români de succes din Austria și este dedicat branşei largi al managementului. Seminarul va fi împărțit în două părți: prima parte dedicată invitatului nostru special, iar a doua parte dedicată participanților. În felul acesta participanții noștri vor avea plăcerea de a primi răspunsuri la toate întrebarile referitoare la subiectul discutat.

Dorim să creăm o atmosferă plăcuta şi relativ informală, in speranţa că atât invitatul, cât şi participanţii să se simtă relaxaţi şi să nu aibă inhibiţii legate de conversaţie.

Ne face plăcere să il putem avea alături de noi pe Mihai Tulai, angajat la marele grup financiar Raiffeisen Bank. Cu ce se ocupă, ce reprezintă pentru el poziţia pe care o are, cum a ajuns acolo și care sunt experiențele dobândite din activitatea lui academică și personală putem afla împreună pe data de 15 Iunie la ora 18:00 la
Ambasada Romaniei in Austria ( Adresa: Prinz-Eugen-Straße Nr. 60, 1040 Wien, Österreich ).

Informații suplimentare vor fi afișate în curând!

 
Te așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *