Hai cu LSRS să strigăm împreună ”Hai România!”

Vara aceasta va fi una plină de sport, deoarece vor avea loc atât Campionatul European de Fotbal din Franța, cât și Jocurile Olimpice de Vară de la Rio (dacă acestea vor avea loc în Brazilia, după avertismentele Organizației Mondiale a Sănătății).

Dar până una, alta, Europa rămâne un continent sigur pentru fotbal și ne bucurăm că și România va lua startul la cea mai importantă competiție europeană dedicată echipelor naționale. Cu toate acestea, noi, studenții pasionați de fotbal, vom avea o perioadă dificilă. Și asta deoarece va trebui ca între sesiunile de învățat pentru examene, să găsim timp și pentru meciurile României, care se prevăd a fi foarte interesante!

EURO 2016

De aceea, echipa LSRS Austria îți propune să ne bucurăm de primul meci al echipei naționale de la EURO 2016 împreună, la un ”public viewing” din Viena. Meciul de deschidere al acestui Campionat European va fi unul de mare luptă și aceasta deoarece naționala Franței va întâlni un adversar destul de dificil, împotriva căruia e greu să marchezi: România. Pe 10 iunie, începând cu ora 20.30 te așteptăm să ne bucurăm împreună de jocul de debut de la EURO și să strigăm împreună ”Hai România!”

P.S. Nu uitați să aduceți steagurile României și vuvuzelele sau trompetele pentru acest joc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *