Meet the Architects

LSRS Austria organizează un nou eveniment ! Studiezi arhitectura? Ești pasionat de ea sau pur și simplu vrei să îți dezvolți cunoștințele și în alte domenii? Atunci noi îți prezentăm „Meet the Architects” !

Evenimentul este al cincilea seminar din seria rundelor de discuții cu români de succes din Austria și este dedicat arhitecurii. Seminarul va fi împărțit în două părți: prima parte dedicată invitatei noastre speciale, iar a doua parte dedicată participanților. În felul acesta participanții noștri vor avea plăcerea de a primi răspunsuri la toate întrebarile pentru a descoperi în întregime domeniul arhitecturii.

Ne face plăcere să o putem avea alături de noi pe Sânziana Sătmărean, membră a Asociației „Expose Architecture”. Cu ce se ocupă Sânziana Sătmărean, ce reprezintă pentru ea această Asociație și care sunt experiențele dobândite din activitatea ei academică și personală putem afla împreună pe data de 4 Mai la ora 18:00 la Institutul Cultural Român ( Adresa: Argentinierstraße 39, 1040 Wien, Österreich ).

Sună interesant? Vrei să ni te alături? Atunci nu trebuie decât să completezi acest formular (http://goo.gl/forms/PN5RWruuN2) până marți, 3 mai.

Atenție! Numărul participanților este limitat, iar intrarea în Institutul Cultural Român de la Viena se face doar pe baza listei persoanelor înscrise care au primit un e-mail de confirmare din partea noastră.

Așa că grăbește-te să te înscrii!
Te așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *