LSRS Austria’s Charity Event – Board Games Night

Anticiparea entuziasmantă a sărbătorilor de iarnă începe din luna decembrie – ne gândim cu toții unde vom petrece Crăciunul, dacă vor cădea deja primii fulgi de nea pentru a ne bucura de o atmosferă de vis, ce cadouri ar trebui să le pregătim celor dragi și ce bunătăți vom avea pe masă în seara de Ajun.

Dar Crăciunul înseamnă să fim mai buni și mai grijulii cu cei de lângă noi. De aceea, LSRS Austria își îndreaptă gândurile către copiii mai puțin norocoși din România și organizează un CHARITY EVENT pentru a le aduce zâmbetul pe buze de Crăciun.

Vă invităm cu drag să ni vă alăturați la o seară de board games, iar singura cerință pentru a participa este: să aduceți cu voi hăinuțe, jocuri și jucării, cărticele sau rechizite. Toate lucrurile strânse se vor îndrepta prin proiectul ShoeBox către copiii din România care așteaptă o minune acest Crăciun. De aceea, vă rugăm să împachetați cadoul și să menționați dacă acesta este pentru o fetiță sau băiețel și vârsta pentru care articolul este destinat.

Pe scurt:

▪️ Ce?
▪️ Jocuri de societate în familia LSRS.

▪️ De ce?
▪️ Să adunăm cadouri de Crăciun pentru copiii mai puțin norocoși.

▪️ Când?
▪️ Sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 19:00

▪️ Unde?
▪️ La Spielbar (Lederergasse 26, 1080 Wien)

Toate detaliile despre eveniment și noi informații găsiți aici:

https://www.facebook.com/events/1521088908210039/

Vă așteptăm cu drag!

12325400_1032449300133337_977691704_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *