The City of Green Buildings

Prima scoala de toamna care a fost dedicata in exclusivitate cladirilor verzi si creata special pentru studenti, respectiv masteranzi din domenii precum arhitectura, constructii, instalatii, inginerie si alte domenii conexe, revine anul acesta sub o noua forma.

Prima școală de toamnă care a fost dedicată în exclusivitate clădirilor verzi și creată special anul trecut în luna septembrie pentru studenții, respectiv masteranzii din domenii precum arhitectură,
construcții, instalații, inginerie și alte domenii conexe, revine anul acesta sub o noua forma!

Organizatorii proiectului ,,The City of Green Buildings” au decis sa duca mai departe dorinta de a arata importanta cladirilor si influenta lor asupra unui numar imens de factori, ca de exemplu: mediu inconjurator, consumul de energie si dezvoltare urbana. Dar mai mult decat atat, ca prin educarea viitorilor arhitecti si ingineri in domeniul cladirilor verzi care si-au dovedit deja impactul pozitiv asupra vietilor noastre, se poate contribui activ la constructia unui viitor mai bun si mai sigur, printr-o noua editie, mult mai spectaculoasa si cu suprize.

Dezvoltarea abilitatilor practice si intarirea celor teoretice, responsabilizarea, familiarizarea cu sarcinile de lucru, imiplicarea in activitati concrete cu finalitate practica clara, lucrul in echipa, vor fi doar cateva din beneficiile implicarii in cadrul acestui program educational.

FB Post Share

Pe parcursul a doua saptamani, participantii vor dezvolta concepte de cladiri verzi si vor realiza analize complexe asupra acestora, pornind de la tema editiei 2014 ,,To build or to transform?”. Acestea vor fi prezentate in cadrul conferintei ,,The City of Green Buildings Conference”, iar cele mai bune lucrari vor fi premiate.

Cum se face inscrierea?

Accesand site-ul www.thecityofgreenbuildings.com, care va sta la dispozitie pentru inscriere si inregistrare, dar nu numai.

Cand si unde va avea loc de data aceasta evenimentul?

Cluj-Napoca și Sibiu, în perioada 30 August – 13 Septembrie.

Programul dureaza doua saptamani in care participantii vor beneficia de cazare, transport in localitate, o masa pe zi si materialele necesare pentru cursuri.

De ce sa participi?

Fiind la a doua editie, programul educational s-a dezvoltat, iar organizatorii au dobandit experienta necesara pentru a creea conditiile optime necesare participantilor pentru a acumula noi
cunostinte si pentru a se dezvolta atat din punct de vedere profesional, cat si personal, punand in practica ideile conturate si cunostintele dobandite pe bancile facultatii.

Recunoastere

La finalul programului, fiecare participant va primi un certificat de participare din partea TCOGB care va atesta participarea si principalele competente dobandite in cadrul lui. Pentru obtinerea acestui certificat este necesara implicarea activa in minim 85% din activitatile scolii de toamna.

Organizatori:

Evenimentul este organizat de ONG-ul The City of Green Buildings in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Asociatia Studentilor Facultatii de Instalatii din Cluj-Napoca, Liga
Studentilor Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Asociatia Studentilor Constructori din Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Romanian Green Building Council si E.ON Romania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *